Joblr zzper freelancer

Het freelance platform voor freelancers!

Als freelancer vind je op Joblr gratis de leukste freelance opdrachten in vele vakgebieden, van finance tot de zorg. Maak nu gratis een account aan en ga direct aan de slag!

Jouw Joblr

Joblr is het ideale freelance platform als je als freelancer werkt. Het werkt heel simpel: Registreer je gratis, zoek een freelance opdracht die bij jou past en meld je aan voor die opdracht. Kiest de opdrachtgever jou uit? Dan kun je snel aan de slag - soms zelfs morgen. Het aanbod bij Joblr is divers, breed en leuk en alles wat je verdient, is volledig voor jou! In tegenstelling tot andere freelance platformen hoef je bij Joblr helemaal geen abonnement af te sluiten of een commissie af te staan.

Waarom Joblr

KIES ZELF DE OPDRACHTEN DIE JOU AANSPREKEN

Je hebt zelf de keuze om opdrachten uit te kiezen die jou aanspreken, je hebt het allemaal in eigen hand!

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND EN GRATIS

Freelancer zijn is helemaal gratis en vrijblijvend bij Joblr. Je hoeft niks af te dragen van wat je verdient.

JE HEBT ALLES IN EIGEN HAND

Je kan zelf aangeven welke opdrachten je interessant vindt en of je je ervoor wilt aanmelden. 

Daarom Joblr

GEEN INTERMEDIAIRS

Joblr is geen intermediair en wij laten ook geen intermediairs toe op het platform. VEILIG EN PRIVE

Pas wanneer je je als freelancer aanmeldt voor een opdracht, kan een opdrachtgever jouw profiel zien. Andere freelancers kunnen jouw profiel niet bekijken.

BEPAAL ZELF WAT JE VERDIENT

Je bepaalt zelf je uurtarief en hiermee dus ook hoeveel je verdient.

Joblr logo

Zo werkt het bij Joblr

1. Maak je Joblr-profiel aan

Meld je gratis aan als freelancer, maak je profiel compleet en laat opdrachtgevers zo weten wie je bent en wat je vaardigheden zijn.

 

2. Vind de leukste jobs op het platform

Bekijk op het platform de verschillende opdrachten die om jouw expertise vragen. Je kunt op het platform meteen aangeven dat je geïnteresseerd bent.

 

3. Ga aan de slag

De opdrachtgever kiest uiteindelijk de beste persoon voor de job. Als jij dat bent, kan je aan de slag.

Joblr IT-freelancer freelancer-pagina
Joblr geconcentreerde freelancer

Gratis, gebruiksvriendelijk & veilig

Als freelancer bij Joblr heb je zelf de controle. Wanneer je staat ingeschreven bij Joblr, ontvang je meldingen als opdrachtgevers opdrachten plaatsen die relevant voor jou zijn. Bekijk de details van de opdracht en kies zelf of je je aanmeldt voor de betreffende opdracht. Pas als je je hebt aangemeld voor de opdracht, heeft de opdrachtgever toegang tot jouw gegevens en kan de opdrachtgever contact met je opnemen.

Wat is een freelancer?

Een freelancer is een persoon die tijdelijk voor een opdrachtgever oftewel een organisatie werkt. Een freelancer wordt ingehuurd door een organisatie om een bepaalde opdracht uit te voeren waar de freelancer gespecialiseerd in is. Één van de voordelen van een freelancer is dat hij of zij zelf het uurtarief bepaalt en vrijheid heeft in de keuze van opdrachten en werktijden.

Wat verdient een freelancer?

Als freelancer bepaal je je eigen uurtarief. Deze is meestal gebaseerd op je specialisme, ervaring en vraag & aanbod. Ook bij Joblr bepaal je je eigen uurtarief, een indicatie hiervan geef je aan tijdens het registratieproces. Een freelancer kan dus simpelweg gezien zelf bepalen wat hij of zij verdient maar kan ook zelf bepalen wanneer hij of zij werkt en welke opdrachten je als freelancer aanneemt. Kortom, als freelancer heb je veel vrijheid.