Online Marketeer
Online Marketeer

Meld je aan als Online Marketeer bij Joblr

joblr online marketeer vergadering

Online Marketeer Freelancer op het platform van Joblr

Als online marketeer promoot je de producten of diensten van de opdrachtgever via het internet. Het doel ervan is om klanten aan te trekken en te behouden, zodat ze uiteindelijk de producten of diensten zullen (blijven) afnemen. Online marketing gebeurt op veel verschillende manieren en via allerlei kanalen, bijvoorbeeld via SEO (Search Engine Optimization), Social Media of via Email Marketing.

 

joblr online marketing blije freelancer

Waarom zou je beginnen met online marketing?

Schaalbaar

Als freelance online marketeer is het redelijk gemakkelijk om het op te schalen. Veel is geautomatiseerd op online platformen zoals Google en Facebook en met software zoals Loomly is het eenvoudig om veel projecten tegelijk te managen.

Goedkoop

SEO is helemaal gratis, er zit alleen tijd in. Maar online betaald adverteren hoeft ook niet duur te zijn, je geeft zelf het budget aan en je kan deze te allen tijde veranderen.

Meetbaarheid

Het grote voordeel van online marketing ten opzichte van offline marketing is dat het mogelijk is om resultaten in precisie te meten en te analyseren. Je houdt gemakkelijk bij hoeveel mensen op je website zitten of welke voor soort personen op de advertentie klikken en uiteindelijk een aankoop doen. Deze gegevens kan je dan weer gebruiken in het instellen van je advertenties.

Veel vraag naar

Daarnaast is er veel vraag naar freelance online marketeers. Er zijn veel personen en bedrijven die online marketing willen toepassen en die personen en bedrijven zouden daar graag hulp bij krijgen van jou!

Wat verdient een Freelance Online Marketeer?

Uit onderzoek van Indeed is gebleken dat een online marketeer in loondienst gemiddeld €42.750 bruto per jaar verdient. Als freelance online marketeer is het natuurlijk moeilijk om te zeggen hoeveel je exact gaat verdienen, maar je kan het wel schatten. Gemiddeld vraagt een freelance online marketeer tussen de €50 en €100 per uur. Stel dat je €65 per uur vraagt, 30 uur per week werkt en 10 weken per jaar vakantie neemt, komt dat neer op €81.900 per jaar!

joblr online marketeer geconcentreerde zzper

Waarom freelance online marketeer zijn bij Joblr?

Als freelancer wil je je zo goed mogelijk presenteren; wij willen dat ook. Op het freelancer platform van Joblr schrijf je je gemakkelijk gratis in, vind je eenvoudig de weg op het platform en meld je je snel en eenvoudig aan voor de leukste jobs! Ons platform floreert in gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit en onze aanpak zorgt niet alleen voor leuke, geslaagde klussen, maar ook tot duurzame en creatieve partnerships. Partnerships van opdrachtgever, freelancer en Joblr.