joblr logo sketch

Maak kennis met Joblr

Wij zijn Joblr. Het platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden.

Ons verhaal

‘’De freelance markt, dat kan beter.’’ Dat was de gedachte waarmee het idee voor Joblr was geboren. Na ervaring als zowel freelancer en als opdrachtgever was het duidelijk welke kant het aan het opgaan was en dat dat veel beter kon. Dus zijn we Joblr gestart. Na een periode van ontwikkeling, konden we begin 2022 eindelijk ons platform lanceren. Met dit platform laten we onze visie zien en hoe wij de toekomst van de freelance markt zien. Elke dag staan we weer klaar om freelancers en opdrachtgevers het beste van dienst te zijn. 


Wij staan altijd open voor feedback, dus wanneer je vragen of opmerkingen hebt, twijfel niet en stuur ons een bericht.

 

joblr over ons handdruk
Voordelen voor freelancers

Bij Joblr heb je als freelancer veel voordelen. Het platform is gratis, gebruikersvriendelijk en snel. Je kiest zelf de opdrachten uit waar je geïnteresseerd in bent. Je profiel is pas zichtbaar nadat je je hebt aangemeld voor een opdracht.

joblr over ons vergadering
Voordelen voor opdrachtgevers

Vind snel de juiste freelancer voor je opdracht door onze grote database aan freelancers. Plaats snel, veilig en 24/7 je opdrachten op ons platform en ontvang binnen enkele uren al aanmeldingen. Het abonnement is voordelig en maandelijks opzegbaar.

Meer weten over freelancers?

Klik dan hier en bekijk onze blogposts!

Joblr

Joblr
Kennemerplein 6
2011 MJ  Haarlem