Wij zijn Joblr

Met ruim dertig jaar ervaring weten wij wat het beste is. Bouw jij mee?

Ons verhaal

Evenementen organiseren is misschien wel het leukste dat er is. En het is ook een beetje spannend, want na maanden van voorbereiding en planning moet alles samenkomen op dat ene moment. Daarom bouw je een goed event met ervaren krachten en jonge honden.

En dat is Joblr.

 

Wij werken al in de evenementenbranche sinds 1990. We zagen trends komen en gaan. En we weten wat blijvende kwaliteit is in een sector waar flexibiliteit cruciaal is. Goede, extra medewerkers maken van jouw event een succes.

 

Om die reden begonnen we in 2017 met ons platform, waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden. Eerst onder de naam JustFlex, nu als Joblr. Elke dag staan we in theaters, op congressen, beurzen en festivals in heel Nederland.

 

Bouw jij mee?

 

 

Backstage pass eventcrew
Voordelen voor freelancers

Bij Joblr heb je als freelancer veel mogelijkheden. Je ontvangt een hoge vergoeding per uur, en geeft zelf aan welke klus je wilt doen en krijg binnen één week betaald.

 

Joblr crew in spotlight
Voordelen voor opdrachtgevers

Vind snel de geschikte freeelancer voor je event. Online, 24/7 een opdracht plaatsen en ontvang binnen enkele uren aanmeldingen van beschikbare freelancers.

 

Joblr

Joblr
Kennemerplein 6
2011 MJ  Haarlem